Skip to content

SIKERES FIZETÉS!

Köszönöm, hogy megvásároltad a szakácskönyvemet!

Köszönöm, hogy bizalmat szavaztál nekem és előrendelted a Helyi, idény, vegetáriánus, Zero waste konyha szakácskönyvet.

Pár fontos információ a szállításról, átvételről, számlázásról és arról, hogy különleges, elővásárlói ajándékodat, hogy kapod meg:

SZÁLLÍTÁS:

Amennyiben bolti átvételt kértél, azonnal értesítelek, amint megérkeztek a könyvek az általad kiválasztott boltba.

Amennyiben házhozszállítást, csomagküldő vagy Foxpost átvételi pontra történő szállítást kértél, azonnal értesítőt kapsz, amint feladásra került a csomagod.

Mivel a könyvet magánkiadásban jelentettem meg és annak érdekében, hogy biztosan a lehető legkevesebb csomagolással érkezzen el hozzád, a postázást is Edvárd és én intézem, ezért kérlek légy türelemmel, ha esetleg nem olyan gyorsan érkezik meg a könyv, mint egy nagy áruház csomagküldő rendszerén keresztül. A babavárás közepette és a gyermekágy alatt hetene kétszer, kedden és csütörtökön adjuk fel a megrendeléseket. Ahogy belerázódunk az új családi felállásba, igyekszünk még ennél is hamarabb eljuttatni hozzáad  a könyvet.

Vásárlás köszönet

SZÁMLA:

A vásárlásodról kiállított számlát e-mailben kapod meg, amit szükség szerint letölthetsz, kinyomtathatsz, ezért nem mellékeljük nyomtatott formában a könyv mellé (hogy ezzel is spóroljunk némi papírt.)

ELŐRENDELÉSEDHEZ JÁRÓ AJÁNDÉK KUPON:

A hulladékmentes.hu webáruházzal és a Ligeti Csomagolásmentes Bolttal együttműködve előrendelésedet egy egyenként 20%-os kedevzményt adó kuponnal szeretnénk meghálálni és egyúttal hozzásegteni ahhoz, hogy kipróbáld a csomagolásmentes vásárlás éléményét a zero waste alternatívákat.

Hol találod? Emailben kapod meg, ahonnan le tudod tölteni és vásárlásodkor a kupon bemutatásával, webshop esetén egyedi kódod beírásával egyszeri alkalommal tudod felhasználni.

Hálása köszönettel,

Dóri

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba