Skip to content

SIKERES FIZETÉS!

Köszönöm, hogy megvásároltad a szakácskönyvemet!

Pár fontos információ a szállításról, átvételről és a számlázásról 

Információ az elővásárláshoz járó ajándékodról!

ITT

SZÁLLÍTÁS:

Amennyiben BOLTI átvételt kértél, azonnal értesítelek, amint megérkeztek a könyvek az általad kiválasztott boltba.

Átvétel: Az átvételnél azt a nevet mond be, amivel a rendelést indítottad. Ha ismerősöd veszi át a csomagot, ő is a te, rendeléskor megadott nevedet mondja be.

Csomagolás: vigyél magaddal egy textilzsákot az átvételhez, mert teljesen csomagolásmentesen fogod megkapni a könyvet. Számíts rá, hogy 1,6 kg a könyv (!).

Amennyiben házhozszállítást, csomagküldő vagy Foxpost átvételi pontra történő szállítást kértél, azonnal értesítőt kapsz, amint feladásra került a csomagod.

Csomagolás: A könyvet egy papírdobozba csomagolva kapod meg, amit több könyv rendelése esetén lehet, hogy további papírba csomagolunk a dobozon belül. Ehhez a  nyomdai szállításkor megmaradt papírt használjuk fel. Ezért ne lepődj meg kérlek, ha műanyag ragasztószalagot vagy hófehér papírt talász a dobozban, ez mind újrafelhasznált papír. Ha teheted használd újra  a dobozt.

Milyen gyorsan érkezik hozzád a könyv?

Mivel a könyvet magánkiadásban jelentettem meg és annak érdekében, hogy biztosan a lehető legkevesebb csomagolással érkezzen el hozzád, a postázást is Edvárd és én intézem, ezért kérlek légy türelemmel, ha esetleg nem olyan gyorsan érkezik meg a könyv, mint egy nagy áruház csomagküldő rendszerén keresztül. Mivel már elköltöztünk Budapestről, de a könyvek még Budapesten vannak jellemzően hetene egyszer, általában hétvégén adjuk fel a megrendeléseket

Vásárlás köszönet

SZÁMLA:

A vásárlásodról kiállított számlát e-mailben kapod meg, amit szükség szerint letölthetsz, kinyomtathatsz, ezért nem mellékeljük nyomtatott formában a könyv mellé (hogy ezzel is spóroljunk némi papírt.)

AMENNYIBEN A SZEZONÁLIS ALAPANYAG KÁRTYÁT IS MEGRENDELTED

Ezt a vásárlás után azonnal le tudod tölteni az oldalról. Ha mégsem jelent meg az oldal, kérlek ezt jelezd nekem e-mailben.

Hálás köszönettel,

Dóri

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba