Skip to content

INDUL AZ ELŐRENDELÉS!

„Helyi, idény, vegetáriánus Zero waste konyha” szakácskönyv hírlevelét olvasod.

Ha most iratkoztál fel, akkor az előző (a visszajelzések alapján sokak számára érdekes és hasznosnak tartott ;-)) tartalmakat a levél alján található linkre kattintva találod.

Jó, hírem van!

zero waste szakácskönyv_mexikói_nepáli_ukrán_kínai ételek

Természetesen könyvet továbbra is tudsz rendelni és igyekszünk mihamarabb feladni a rendeléseket, de mivel mindent mi ketten intézünk, most pedig 90%-ban Edvárd egyedül foglalkozik a könyvekkel, ezért egy kis türelmedet kérjük ebben a különleges időszakban!

 

A könyvbemutatót még épp megvárta 🙂.

Ha nem voltál ott, de szeretnéd esetleg meghallgatni a beszélgetést, akkor a gombra kattintva megteheted.

zero waste szakácskönyv_mexikói_nepáli_ukrán_kínai ételek

Mit egyél mostanában?

Nusi minden évszakhoz készít majd egy könyves, idény alapanyag fotót. (Ez a fotózási ciklus szintén egy évig fog tartani :-))

Most a képen szereplő zöldségeket, gyümölcsöket érdemes fogyasztanod nagyobb mennyiségben. Recepteket pedig a felhasználásukra bőven találsz a szakácskönyvben.

#015 hírlevél Copy

Készülj előre karácsonyra!

Úgy terveztem, hogy ha a könyvnek sikere lesz, akkor a második utánnyomás épp karácsonyra készül el. Valóban rengeteg könyv elkelt már elővételben is és nem sok maradt, ezért kértem is ajánlatot a nyomdától. Azonban sajnos a papír árak megint tovább emelkedtek és újra egy dilemmával találtam magam szembe (emlékezhetsz még az előző hírlevelekből a papír-mizériára) : vagy megemelem a könyv árát vagy várok, hogy esetleg év elején visszarendeződjenek a fa és papír árak Európában.

 

Végül úgy döntöttem, hogy várok és meglátom mit hoz a január.

 

Ez viszont azt jelenti, hogy most karácsonyra csak a maradék könyveket tudod megvásárolni, változatlan áron, ezért ha tudod, hogy szeretnéd valakinek ajándékba adni, érdemes előre megvásárolnod.

 


Neked ajánlom!

 

Könyv és film helyett, most egy szuper programot ajánlok a figyelmedbe. 20-án kerül megrendezésre a TedX Danubia Countdown, aminek teljes programja a klímatudatosság körül forog majd. Mi egészen tutira itt lennénk, ha nem a gyermekágyat töltenénk. Biztosan rengeteg inspiráló emberrel találkozhatsz, ha ellátogatsz a Vígszínházban megrendezésre kerülő eseményre.

 

További információ itt.

 


Nyerj könyvet!

 

Pontosan holnap lesz egy hónapja, hogy először foghattam kezembe a könyvet, két hete, hogy kislányomat.

 

E két mérföldkő alkalmából holnap egy játékra hívlak a Facebook oldalunkon, amelynek keretében kisorsolok egy szakácskönyvet.

 

Ha már megvásároltad a könyvet, nagy örömmel olvasom a visszajelzésedet, nézegetem a képeket az elkészült fogásokról. Mindig olyan boldogság önt el, amikor küld valaki egy-egy képet vagy történetet, esetleg leírja, hogy milyen változást hozott az életébe (vagy akár gyermekei, szülei, párja életébe, akik beleolvastak) a könyv.

 

 

Köszönöm, hogy végigkísérted az idei év két születés történetét is.

 

 

Jövök majd még hírekkel a rövid szünet után.

Addig is, örömteli főzést kívánok!

A következő hírlevélig itt találsz hasznos praktikákat:

https://talpalatnyitortenetek.hu/zero-waste/

https://www.facebook.com/Talpalatnyitortenetek.hu

Ha úgy gondolod tetszene egy barátodnak a könyv, továbbítsd neki a HONLAPOT!

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba